Kook de rijst (uit het pak) in 15 minuten gaar.
Afgieten.
Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
Schil de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes.
Schil de gember en rasp fijn.
Was de komkommer, halveer deze en snijd de helften in plakjes.
Meng de dressingmix (uit het pak) met 1½ dl koud water en meng met de komkommer.
Verhit ondertussen een wok of hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok de kip 5 minuten.
Voeg de groenten en de gember toe en wok nog 2 minuten.
Voeg 3 dl koud water en de kerrie sausmix (uit het pak) toe.
Goed roeren en 3 minuten zachtjes laten koken.
Blokjes mango erdoor scheppen en 1 minuut mee warmen.
Verdeel de kip kerrie over de borden, schep de rijst en de komkommersalade ernaast en bestrooi met de geraspte kokos (uit het pak).