Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snipper de ui.
- Los de kippenfond en het bouillonblokje op in 25 cl. warm water.
- Heb je geen fond gebruik dan een heel bouillonblokje.
- Verhit de boter en de olie in een braadpan en braad de kippenbouten aan tot ze een mooi kleurtje hebben.
- Maak intussen de champions schoon en snijd deze in kwarten.
- Schil de wortel en snijd deze in stukjes.
- Haal de kip uit de pan en bewaar op een bordje.
- Fruit de ui en voeg de mosterd en de crème fraîche toe.
- Voeg de bouillon toe en dik deze in met wat maizena.
- Voeg de champignons en de wortel en het kruidentuiltje toe.
- Voeg de kippenbouten toe, dek af met een deksel en laat op laag vuur ca. 45 minuten garen.
- Breng op smaak met wat zout, peper en limoensap.