Kipfajita met romige guacamole
Snel te maken
Ingrediënten
- 450 g kipfilet
- 100 ml bier
- 1 zakje fajita seasoning mix 25 g
- 2 uien
- 2 groene paprika's
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 pak flour tortilla's 340 g
- 1 potje creamy guacamole 225 g
Instructies
- Kipfilet in reepjes snijden.
- In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 minuten marineren.
- Uien pellen en snipperen.
- Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden.
- In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken.
- In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 minuten bruin en gaar
- bakken.
- Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade en citroendressing.