Kipfilet in romige tomatensaus
Ingrediënten
- 1 kuipje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
- 3 tomaten
- 4 kip
- 2 theelepel chilipoeder
- 3 eetlepels vloeibare bakboter
- 1 dl kippenbouillon
- zout
- peper
Instructies
- Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Wrijf de kipfilets in met zout, peper en chilipoeder.
- Verhit de margarine in een hapjespan en bak de kipfilets in 5 minuten bruin, keer ze halverwege.
- Bak de tomaatstukjes even mee.
- Schenk de bouillon of wijn erbij en roer de Boursin Cuisine door het vocht.
- Stoof de kipfilets afgedekt in nog 8-10 minuten heel zachtjes gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Bij dit gerecht is tagliatelle en een groene salade erg lekker.