Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Schil en snipper de uien.
- Snijd de knoflook fijn.
- Schil de wortel en snijd in plakjes.
- Schil de aardappelen en snijd in vieren.
- Verhit een klontje boter met een eetlepel olie.
- Braad de kippendijen rondom aan.
- Voeg zout, peper en tijm toe.
- Keer regelmatig tot ze mooi gekleurd zijn.
- Haal de kip uit de pan en leg op een bord.
- Fruit de wortel en de uien aan.
- Voeg eventueel nog wat boter en olie toe.
- Als de uien glazig zijn voeg dan de kip weer toe.
- Giet het Guinness bier toe.
- Voeg de aardappelen toe en laat 30 minuten zachtjes koken.
- Voeg de crème fraîche toe en laat nog 15 minuten koken.
- Verdeel over de borden en garneer met wat plukjes peterselie.