Koreaanse taugésalade

Porties: 4 personen
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram taugé
  • 1 chilipeper verkruimelde gedroogde
  • ½ eetlepel(s) sesamzaad geroosterd
  • 2 theelepel(s) sesamolie
  • zout
  • 1 eetlepel(s) lente-ui dunne ringen
  • ½ theelepel(s) knoflook fijngesneden

Instructies

  • Breng 200 gr taugé met koud water in een afgedekte pan aan de kook (laat de pan absoluut dicht) en laat ± 7 minuten koken.
  • Laat de taugé uitlekken.
  • Maak een saus van 1 verkruimelde gedroogde chilipeper, 1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad, 2 theelepels sesamolie, zout, 1 eetlepel dunne ringen lente-ui en 1/2 theelepel fijngesneden knoflook en meng de saus door de taugé.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade
Land van herkomst Korea