Kroepoek met garnalen van Allerhande
Equipment
Ingrediënten
- 125 g roze garnalen
- 1 ei losgeklopt
- 1 tl maizena
- 1 el droge sherry
- ½ el sojasaus licht
- 2 el roerbakolie
- 2 bosuitjes in dunne ringetjes
- 1 cm verse gemberwortel geraspt
- 20 stukjes kroepoek
- 1 zakje verse bieslook a 20 g, in stukjes van 1 cm
Instructies
- Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 eetlepels eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak.
- In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 minuten roerbakken.
- Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 minuten bakken, vocht laten verdampen.
- Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen.
- Op schaal leggen en bieslook erover strooien.
Voedingswaarden
Calories: 25 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 1 g | Vet: 1 g