Kroepoek met garnalen van Allerhande

Porties: 20 Stuks
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 125 g roze garnalen
  • 1 ei losgeklopt
  • 1 tl maizena
  • 1 el droge sherry
  • ½ el sojasaus licht
  • 2 el roerbakolie
  • 2 bosuitjes in dunne ringetjes
  • 1 cm verse gemberwortel geraspt
  • 20 stukjes kroepoek
  • 1 zakje verse bieslook a 20 g, in stukjes van 1 cm

Instructies

  • Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 eetlepels eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak.
  • In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 minuten roerbakken.
  • Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 minuten bakken, vocht laten verdampen.
  • Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen.
  • Op schaal leggen en bieslook erover strooien.

Voedingswaarden

Calories: 25 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 1 g | Vet: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Hapjes / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst China