Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 600 gram runderriblappen
- 60 ml wijnazijn
- 150 ml water
- 4 laurierbladeren
- 4 jeneverbessen
- 4 kruidnagel
- 2 sneetjes ontbijtkoek
- 4 eetlepel(s) appelstroop
- 1 eetlepel(s) basterdsuiker
Instructies
- Alles in de licht ingevette slowcooker.
- 7-8 uur op laag.
- Af en toe roeren om het aanbakken van de ontbijtkoek te voorkomen.
- Op het einde van de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen,
- terug in de cooker en de saus eventueel binden met wat maizena aangemaakt met kookvocht en nog een half uur op hoog doorgaren.
- Dit stoofvlees heeft een friszoete smaak.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met friet of gebakken aardappelen.