Mediterrane aardappel-courgetteschotel met Quorn
Ingrediënten
- 175 gram Quornstukjes
- 500 gram ongeschilde vastkokende aardappelen
- 1 courgette
- 4 eetlepel(s) olie
- ½ eetlepel(s) chilipoeder
- 3 eetlepel(s) fijngehakte verse Provençaalse kruiden
- 2 fijngehakte tenen knoflook
- 1 rode ui in dunne partjes
- 12 kerstomaatjes
- Grof zeezout
- versgemalen zwarte peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken van 3-4 cm.
- Snijd de courgette in plakken van ± 2 1/2 cm dik.
- Roer in een kom de olie, het chilipoeder, de kruiden en de knoflook door elkaar en schep de aardappelstukken, de courgette, de ui, de tomaten en de Quornstukjes erdoor.
- Schep dit mengsel in een ingevette ovenschaal en bak het gerecht in de oven in 40-50 minuten goudbruin en gaar.
- Strooi er naar smaak zout en peper over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een groene salade.