Mexicaanse carnitas

Mexicaanse carnitas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepel gemalen komijn
  • 2 theelepel knoflookpoeder
  • 1.5 theelepel zout
  • 2 theelepel uipoeder
  • 1,5 kg varkensrollade

Ook nodig:

Instructies

  • Vet de sc licht in.
  • Meng de droge ingredienten en wrijf de rollade met dit mengsel goed in.
  • Leg de rollade in de sc.
  • 8-10 uur op laag.
  • Aan het eind van de kooktijd de rollade uit elkaar trekken met twee vorken.
  • Eventueel kun je nog wat van het kookvocht door het vlees mengen voor een nóg smeuiger eindresultaat.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk op een wrap!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees / Wraps
Land van herkomst Mexico