Minikipsaté met sambal satésaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g kipfilet
  • eetlepel Conimex Wok Marinade
  • Wok Olie
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 1 beker Conimex
  • Indonesische Pinda Satésaus
  • 2 theelepels Conimex Sambal Badjak

Instructies

  • Snijd de kipfilet in zeer kleine blokjes van ca. ¾ cm en meng ze met de marinade, 2 eetlepels olie en de bieslook.
  • Rijg ze aan 20 cocktailprikkertjes.
  • Gril de saté in ca. 4 minuten bruin en gaar.
  • Verwarm de pinda satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Roer de sambal erdoor.
  • Schep wat saus over de saté en geef de rest erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Gevogelte / Kip
Land van herkomst Oosters