Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- vijzel
Ingrediënten
- 5 grote thai chocolates chilipepers zongedroogde
- 1 grote thai chocolates rode chilipeper
- 5 sjalotten fijngesneden
- ½ tl zout
- 5 peperkorrels witte
- 1 eetlepel(s) galangal
- 1 tl limoenrasp
- 1 tl korianderwortel fijngehakt
- 1 tl thaise garnalenpasta kapi
Instructies
- Stamp de zongedroogde chilipepers 2 minuten in een vijzel.
- Doe alle andere ingrediënten een voor een in volgorde van de ingrediëntenlijst erbij en stamp ze een voor een tot een gelijkmatige pasta.
- De pasta mag rustig wat aan de grove kant zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Noot:
Dit recept is voldoende voor 2 el pasta en genoeg voor 2 Penangcurry's voor 2 personen.
Deze pasta kunt je 10 dagen in de koelkast of 3-12 maanden in de diepvries bewaren.
Dit recept is voldoende voor 2 el pasta en genoeg voor 2 Penangcurry's voor 2 personen.
Deze pasta kunt je 10 dagen in de koelkast of 3-12 maanden in de diepvries bewaren.