Snijd de champignons in stukjes.
Verhit de boter in een braadpan en bak het sjalotje en de champignons 5 minuten tot het vocht bijna is verdampt.
Voeg de slagroom en 2 eetlepels vermout toe en laat op hoog vuur inkoken tot hetvocht is verdampt. Laat afkoelen.
Rooster de zonnebloempitten in een droge koekepan en roer ze met de helft van debieslook door het champignonmengsel. Breng op smaak met zout en peper.
Bestrijk het stokbrood met het champignonmengsel en zet het afgedekt in dekoelkast. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op het pak.
Grilleer de champignon-crostini 4 minuten, strooi er 1 eetlepel bieslook over en strooide rest van de bieslook over de soep. Houd de soep en de crostini tot het gebruik warm.
Schep de soep in de borden en let de crostini in de soep.