Penne met broccoli en tomatensaus
Ingrediënten
- 300 gram penne
- 1 ui
- 600 gram broccoli
- 2 eetlepel(s) olijfolie knoflook-chilepper
- 2 schaaltjes Quornstukjes a 175 gr. vleesvervanger
- 1 potje bertolli gusto intenso tomaten en mascarpone 185 gr.
- ½ zakje pastakaas gemalen a 150 gr.
Instructies
- Penne koken volgend gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- Broccoli schoonmaken (inc. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken.
- Olie in braadpan verhitten en uit fruiten.
- Quorn toevoegen en 3 min. bakken.
- Tomatensaus en 3 el. water erdoor roeren en door en door warm laten worden.
- Eventueel met zout en peper op smaak brengen.
- Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade en balsamicodressing.
Voedingswaarden
Calories: 595 kcal | koolhydraten: 66 g | Protein: 31 g | Vet: 20 g