Penne met broccoli en tomatensaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram penne
  • 1 ui
  • 600 gram broccoli
  • 2 eetlepel(s) olijfolie knoflook-chilepper
  • 2 schaaltjes Quornstukjes a 175 gr. vleesvervanger
  • 1 potje bertolli gusto intenso tomaten en mascarpone 185 gr.
  • ½ zakje pastakaas gemalen a 150 gr.

Instructies

  • Penne koken volgend gebruiksaanwijzing.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Broccoli schoonmaken (inc. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken.
  • Olie in braadpan verhitten en uit fruiten.
  • Quorn toevoegen en 3 min. bakken.
  • Tomatensaus en 3 el. water erdoor roeren en door en door warm laten worden.
  • Eventueel met zout en peper op smaak brengen.
  • Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met groene salade en balsamicodressing.

Voedingswaarden

Calories: 595 kcal | koolhydraten: 66 g | Protein: 31 g | Vet: 20 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch