Peultjes en taugé in pindasaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 gram peultjes
  • 500 gram spitskool
  • 150 gram taugé
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 6 eetlepel(s) pindasaus

Instructies

  • Haal de peultjes af, snijd de spitskool fijn en snijd de paprika in stukjes.
  • Spoel de taugé af en pel en snipper de knoflook.
  • Verhit de olie in een wok en bak de knoflooksnippers hierin ± 1 minuut.
  • Roerbak de peultjes en de spitskool ± 3 minuten mee.
  • Schep de paprika en de taugé erdoor en bak ze nog even mee.
  • Voeg 2 dl heet water toe en laat het gerecht ± 3 minuten koken.
  • Schuif de groenten naar de zijkant en roer de pindasaus door het kookvocht.
  • Schep de groenten door de pindasaus zodra die gebonden is.
  • Serveer met gebakken of witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch