Radijshapjes

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 12 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bakje tuinkers
  • 100 g zachte roomkaas Mon Chou
  • 2 el melk
  • 1 el mierikswortel geraspte
  • zout
  • peper
  • 1 bosje radijs
  • 5 sneetjes roggebrood

Instructies

  • Knip de tuinkers van het bedje, houdt wat apart voor de garnering en doe de rest in een kom.
  • Voeg de roomkaas, melk en mierikswortel toe en roer alles goed door elkaar.
  • Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
  • Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
  • Besmeer de sneetjes roggebrood met het roomkaasmengsel en snijd elk sneetje in vier vierkantjes.
  • Garneer met de plakjes radijs en de achtergehouden tuinkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Koude Hapjes
Land van herkomst Wereldkeuken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch