Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Abrikozen in reepjes snijden.
- Radijsjes schoonmaken, wassen en droogdeppen met keukenpapier.
- Radijsjes in dunne plakjes snijden.
- In kom azijn, 3 eetlepels olie, zout en peper door elkaar roeren.
- Radijs erdoor scheppen en ca. 20 minuten laten intrekken.
- Intussen in droge koekenpan pijnboompitten licht goudbruin roosteren.
- Knoflook pellen en in plakjes snijden.
- Boven kom sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees en partjes tussen vliesjes uitsnijden.
- Opgevangen sap door radijs roeren.
- Radijs, abrikozen en sinaasappelpartjes door elkaar roeren
- .Salade over vier bordjes verdelen.
- In pannetje 1 eetlepel olie verhitten.
- Plakjes knoflook snel licht goudbruin bakken.
- Knoflook en pijnboompitten over salade verdelen.