Red Pork met FaChong a la Sandra uit de slowcooker.

Red Pork met FaChong a la Sandra uit de slowcooker

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kilo hamlappen in reepjes
  • 100 gram FaChong gesneden
  • 1 grote ui gesnipperd
  • stukje gember verse geraspt
  • 5 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
  • 2 eetlepel(s) Greensweet Stevia Brown of bruine suiker
  • 1 eetlepel(s) Greensweet syrup of honing
  • 90 gram red pork kruiden
  • 1,5 eetlepel(s) black sojasaus
  • 1 eetlepel(s) rode wijn azijn
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • zwarte peper
  • zout
  • bloem

Instructies

  • Bestrooi de reepjes hamlap met wat peper, zout en bloem.
  • Meng de rest van de ingrediënten met elkaar en meng het vlees erdoor.
  • Laat dit een nachtje lekker intrekken.
  • Doe het de volgende dag in de slowcooker en zet de slowcooker 7 uur op low.

Notities / Tips / Wijnadvies

Eet smakelijk!
Gegeten met Surinaamse bami en gebakken paksoi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Varkensvlees