Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kilo hamlappen in reepjes
- 100 gram FaChong gesneden
- 1 grote ui gesnipperd
- stukje gember verse geraspt
- 5 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- 2 eetlepel(s) Greensweet Stevia Brown of bruine suiker
- 1 eetlepel(s) Greensweet syrup of honing
- 90 gram red pork kruiden
- 1,5 eetlepel(s) black sojasaus
- 1 eetlepel(s) rode wijn azijn
- 1 eetlepel(s) sesamolie
- zwarte peper
- zout
- bloem
Instructies
- Bestrooi de reepjes hamlap met wat peper, zout en bloem.
- Meng de rest van de ingrediënten met elkaar en meng het vlees erdoor.
- Laat dit een nachtje lekker intrekken.
- Doe het de volgende dag in de slowcooker en zet de slowcooker 7 uur op low.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eet smakelijk!
Gegeten met Surinaamse bami en gebakken paksoi.
Gegeten met Surinaamse bami en gebakken paksoi.