Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Was de bleekselderij, trek de stengels los, snijd ze elk in 3 stukken en de stukken elk in 6 reepjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes (ca. ¼ cm).
Pel de uien en snijd ze in reepjes.
Snijd de biefstuk in plakjes van ca. 1 cm dikte.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de bleekselderij met de helft van de ui en wat zout, 6 minuten.
Voeg na 5 minuten het serehpoeder toe.
Roer de boemboe los met 1½ dl warm water.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de plakjes biefstuk op het hoogste vuur om en om 1 minuut.
Voeg de paprika en de rest van de ui toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de boemboe toe, meng het geheel en laat 2 minuten pruttelen.
Schep de rijst en de bleekselderij op vier borden, leg het vlees ernaast en verdeel de rest van de saus erover.