Roerbak met quorn en Thaise groenten
Ingrediënten
- 3 eetlepel(s) arachideolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 eetlepel(s) verse koriander fijngehakt
- 2 teentjes knoflook gesnipperd
- 1 rode peper ontzaad en in ringetjes
- 2 pakjes Quorn Stukjes naturel
- 2 zakken Thaise roerbakgroenten 400 g
- 1 kuipje Korma voor bloemkool Conimex
- 1 pakje romige kokosmelk à 200 ml Conimex
- 50 g ongezouten cashewnoten
Instructies
- Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en de peper op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
- Bak de quornstukjes 5 minuten op een hoog vuur mee.
- Voeg de roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend 5 minuten.
- Schep de korma en de kokosmelk erdoor.
- Breng alles aan de kook.
- Bestrooi de roerbak met de cashewnoten en de koriander.
- Lekker met mihoen.