Roerbakschotel met pinda's

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram satévlees van kip
  • 2 prei
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • olie
  • 1 potje pindasaus
  • 100 gram pinda's

Instructies

  • Dep het satévlees met keukenpapier droog.
  • Snijd de prei in smalle repen, de paprika in mooie ruiten, de courgette in stukjes van 4 cm en die weer in reepjes.
  • Verhit 2-3 eetlepels olie in een wok en roerbak het vlees in 5 minuten goudbruin en net gaar.
  • Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de groenten en de pinda's bij het vlees en roerbak 3 minuten.
  • Schep de saus erdoor en warm het gerecht nog even door.
  • Lekker met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip