Salade met ei en pindasaus

Porties: 4 personen
Total time 45 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 300 gram winterwortel
  • 100 gram taugé
  • ½ krop ijsbergsla
  • ½ komkommer

voor de saus:

  • 4 eetlepels satésaus pasta uit een pot
  • 1 sinaasappel het sap er van

Instructies

  • Kook de eieren hard en pel ze.
  • Rasp de schoongemaakte wortel grof.
  • Was de taugé en laat die uitlekken.
  • Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes en de komkommer in plakjes.
  • Roer de sauspasta en het sinaasappelsap in een steelpannetje op laag vuur door elkaar en laat de saus in een kom afkoelen.
  • Vermeng de wortel en de taugé en schep dit mengsel in het midden van een platte schaal, leg de ijsbergsla eromheen en garneer met plakjes komkommer en partjes ei.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er de saus apart bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Salade