Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 gram varkenshaas
- 200 gram kippenvlees
- 3 uien
- 2 theelepel laos
- 1 theelepel citroensap
- 1 eetlepel(s) suiker
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- ½ theelepel ketoembar
- zout
- pindasaus kant-en-klaar of zelfgemaakt
- 200 gram rijst
- 1 eetlepel(s) chilisaus
- kroepoek
Instructies
- Het vlees in blokjes snijden.
- De uien pellen en fijnsijden.
- Kruiden fijnstampen en vermengen met het vlees, ketjap en citroensap.
- Goed in laten trekken en daarna het vlees aan pennen rijgen en roosteren.
- Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de sate met de rijst, pindasaus en kroepoek.