Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar.
Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 2 minuten laten staan.
Snijd ondertussen de limoen in partjes.
Was en snijd de prei in lange smalle repen van ca. 15 cm.
Snijd het vlees in dunne reepjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de biefstuk 1-2 minuten.
Schep ze uit de pan.
Zet de wok terug op het vuur, voeg nog een scheutje olie toe.
Wok de mini-maïskolfjes 5 minuten.
Roerbak de prei vervolgens 2 minuten mee. (Maïskolfjes uit blik of maïskorrels kunnen veel korter samen met de prei worden gewokt).
Voeg de kokosmelk toe en laat het 2 minuten pruttelen.
Voeg de biefstuk en ca. 10 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuten.
Schep de rijst en ‘beef’ met maïs op 4 borden, en garneer met de partjes limoen.