Tournedos à la Rossini

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 tournedos
  • 100 gram boter
  • 4 sneden brood
  • 4 schijven ganzelever
  • 1 bakje sterkers
  • 1 truffel
  • port
  • olie
  • azijn

Instructies

  • Maak de sterkers schoon.
  • Snij uit het brood 4 rondjes waar de tournedos op passen.
  • Smelt 50 gram boter in een pan en sauteer hierin de rondjes brood aan beide kanten bruin, houdt ze dan warm.
  • Smelt de rest van de boter in een pan en sauteer hierin snel de tournedos gedurende 3 minuten aan beide kanten bruin. Leg de croutons op een voorverwarmde schaal en geef hierop een tournedos.
  • Leg op elke tournedos een dunne schijf ganzelever en leg hierop weer een truffel.
  • Geef de port bij het braadvocht en roer even goed.
  • Breng de saus op smaak met zout en peper en schenk ze over de tournedos.
  • Afgarneren met sterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Vlees