Varkenschnitzels met Champignons

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 schnitzels
  • zout peper
  • bloem
  • boter
  • 4 kleine uien
  • 200 gram champignons
  • 1 eetlepel citroensap
  • 4 eetlepels fijngehakte tuinkruiden peterselie, kervel, bieslook, dragon
  • 4 plakken jongbelegen kaas

Instructies

  • Wrijf het vlees in met peper en zout, bak het in de boter gaar en leg het in een vuurvaste schaal.
  • Fruit in de braadboter de gesnipperde uien en de kleingesneden champignons en smoor ze zachtjes gaar.
  • Breng op smaak met citroensap, tuinkruiden en nog wat peper en zout.
  • Verdeel dit mengsel over het vlees, leg de plakken kaas erop en laat de kaas in een hete oven smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees