Vijfkruidenkip

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 16 kip
  • 3 lenteui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel(s) suiker
  • 1 eetlepel(s) vijfkruidenpoeder
  • 2 eetlepel(s) vissaus
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 2 eetlepel(s) chilisaus
  • zout

Instructies

  • Hak de lente-uitjes en de knoflook fijn en meng ze in een kom met de suiker, het vijfkruidenpoeder, de sauzen en zout.
  • Leg de kippenbouten in een ondiepe, niet-metalen schaal en schep de marinade erdoor.
  • Dek de schaal af en zet hem een nacht in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 210°C.
  • Leg de kippenbouten op een met olie ingevette bakplaat en bak ze in 45 minuten gaar en knapperig.
  • Serveer ze warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip