Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 300 g ui
- 1 ei
- ⅛ l zure room
- 125 g bergkaas geraspt
- 125 g Emmental
- peper & zout komijn (of komijn heel) gemalen
- 1 paprika
- paprikapoeder
- boter
Instructies
- Bakoven op 180° C voorverwarmen.
- Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier op de bakplaat.
- Vouw de deegranden om, zodat de vulling er niet uit kan lopen.
- Fruit de uien in de boter.
- Meng de eidooier met zure room, kaas, kruiden en de kort gebakken ui.
- Bestrijk het deeg met de gesmolten boter of olie.
- Verdeel het kaas-uienmengsel gelijkmatig.
- Bak de pizza af in ca. 25 - 30 min.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze heerlijk pikante kaastaart is een recept uit de regio Vorarlberg en smaak voortreffelijk met een vers gemaakte salade.