Vorarlberger Kaastaart

Vorarlberger Kaastaart

Porties: 3
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Bakoven op 180° C voorverwarmen.
  • Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier op de bakplaat.
  • Vouw de deegranden om, zodat de vulling er niet uit kan lopen.
  • Fruit de uien in de boter.
  • Meng de eidooier met zure room, kaas, kruiden en de kort gebakken ui.
  • Bestrijk het deeg met de gesmolten boter of olie.
  • Verdeel het kaas-uienmengsel gelijkmatig.
  • Bak de pizza af in ca. 25 - 30 min.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze heerlijk pikante kaastaart is een recept uit de regio Vorarlberg en smaak voortreffelijk met een vers gemaakte salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Kaas
Land van herkomst Oostenrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch