Warm winterfruit in kaneelroom

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 2 peren
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 ei
  • 1 pakje soja cuisine 250 ml
  • 2 theelepel kaneelpoeder
  • 2 eetlepels suiker
  • 50 g pecannoten
  • 3 eetlepels rozijnen

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
  • Fruit met citroensap mengen.
  • Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen.
  • Noten hakken.
  • Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen.
  • Room erover schenken.
  • Noten erover strooien.
  • Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een bol kaneelijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Fruit / Nagerecht / Noten