ZOETE PANNENKOEK SLAKKEN

Zoete Pannenkoek Slakken

Porties: 12 stuks
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 JAN pannenkoeken
  • 1 grote banaan
  • 8 eetlepel(s) pindakaas zonder stukjes
  • Chocobolletjes of hagelslag

Instructies

  • Snijd de banaan in hele dunne plakjes.
  • Bereid de pannenkoeken volgens bereidingswijze en laat ze even afkoelen.
  • Snijd de randjes van de pannenkoeken zodat er een vierkant ontstaat, bestrijk elke pannenkoek met pindakaas en snijd in 4 repen.
  • Beleg elke reep met plakjes banaan en rol op tot een slakkenhuis.
  • Plaats op een serveerschaal en laat een klein stukje van elke pannenkoekreep uitsteken.
  • Schep 2 kleine dotjes pindakaas op het uiteinde en leg daar 2 chocobolletjes op (de ogen van de slak). Herhaal tot er 12 pannenkoek slakken op de schaal liggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Tractaties
Land van herkomst Nederland