Zweedse Aardappelen met Gesmolten Boter en Geraspte Kaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Schil de aardappelen, leg ze op een eetlepel en snijd ze op verschillende plaatsen tot aan de lepelrand in.
  • Plaats de aardappelen op een ingevet bakblik.
  • Bestrijk de aardappelen royaal met gesmolten boter en besprenkel ze met zout en peper.
  • Bak de aardappelen in een voorverwarmde oven op 200°C.
  • Na 40 minuten bakken, bestrooi de aardappelen met een royale hoeveelheid geraspte kaas.
  • Laat de aardappelen nog eens 8 minuten verder bakken, tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze heerlijke Zweedse aardappelen als bijgerecht bij je favoriete maaltijd. Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas
Land van herkomst Zweden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch