Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 16 aardbeien
- ⅓ pot aardbeienjam ca. 150 g
- 16 kant-en-klare pannenkoeken
- 2 bakjes verse roomkaas naturel bakje à 150 g
Instructies
- Was de aardbeien, dep ze voorzichtig droog met wat keukenpapier of een schone theedoek.
- Doe de jam in een kom.
- Roer wat water door de jam als die erg dik is.
- Dunne jam is makkelijker smeerbaar.
- Besmeer iedere pannenkoek eerst met de roomkaas, daarna met aardbeienjam.
- Rol de pannenkoeken strak op en snij ze elk met een scherp mesje in 4 rolletjes.
- Prik de rolletjes voorzichtig aan een satéprikker.
- Prik een aardbei met kroontje aan het eind.
- Bewaar de pannenkoekrolletjes tot je ze trakteert afgedekt in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ook leuk: De twisters zijn ook lekker als je ze met andere soorten jam maakt.