Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zigeunerschnitzel met gebakken groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
Bak & Braad vloeibaar
▢
4
zigeuner gehaktschnitzels
▢
1
zoete ui
in ringen
▢
1
rode paprika
in ringen
▢
1
teentje
knoflook
gepeld
▢
200
g
gesneden champignons
schaaltje
Instructies
Verhit het vloeibare bakvet en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en gaar.
Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de ui met de paprika 3 minuten in het bakvet.
Pers de knoflook erboven uit en voeg de champignons toe.
Bak alles in ± 5 minuten gaar.
Leg de schnitzels nog even tussen de groenten in de pan en warm ze kort mee.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met broccoli en couscous Marokkaans gekruid (Lassie).
Wijnadvies:
Costieres de Nimes
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees