Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Basisrecept koekjesdeeg
Porties:
25
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
bloem
▢
½
theelepel
zout
▢
100
gram
witte basterdsuiker
▢
125
gram
koude boter
▢
½
ei
Instructies
Kneed een deeg van de bloem, het zout, de basterdsuiker, de in stukjes gesneden koude boter en het ei.
Verpak het in folie en laat het in de koelkast minstens 1/2 uur rusten.
Rol het deeg op en snijd er plakjes van of rol het uit en steek er koekjes uit.
Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ± 20 minuten in een op 175°C voorverwarmde oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Koek