Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise drumsticks met kokoscurry
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
pandanrijst
▢
8
kipdrumsticks
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
eetlepel(s)
rode Thaise currypasta
pot, 225 g
▢
400
ml
kokosmelk
▢
3
eetlepel(s)
oosterse roerbakolie
▢
2
zakken Thaise groentemix
à 400 g
▢
2
eetlepel(s)
ketjap manis
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Drumsticks met zout en peper inwrijven.
In braadpan zonnebloemolie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken.
Currypasta toevoegen en 1 minuut meebakken.
Kokosmelk erbij schenken en geheel 20 minuten zachtjes laten koken.
In wok roerbakolie verhitten en groenten hierin roerbakken.
Groenten met zout, peper en ketjap op smaak brengen.
Curry met rijst en wokgroenten serveren
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Gallo Sierra Valley Chenin Blanc
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Thailand