Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
gele paprika's
▢
2
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
roomboter
▢
400
gram
maispaste fusilli
▢
200
gram
gorgonzola
blauwaderkaas
▢
15
gram
verse basilicum
▢
staafmixer
▢
zout
▢
peper
Instructies
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
Uien en knoflook pellen en snipperen.
In braadpan boter verhitten.
Paprika, ui en knoflookop laag vuur ca. 15 min. smoren.
Intussen fusilli koken volgens gebruiks aanwijzing.
Gorgonzola verkruimelen.
Met staafmixer paprikamengsel grof pureren en door en door verwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achtethouden voor garnering.
Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum.
Garneren met blaadjes basilicum.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; Groene salade
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch