Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegratineerde andijviestamppot
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
andijvie
▢
250
gram
kastanjechampignons
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
boter
▢
1
pak
puree voor stampotten
2 zakjes,224 gr, maggi
▢
2
zakjes frico slankie 25+ licht pittig
a 100 gr.
▢
ovenschaal in gevet
inhoud 2,5 l.
▢
zout
▢
peper
Instructies
Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden
Uien pellen en snipperen.
Grill voorverwarmen.
In koekenpan boter verhitten.
Uien en champignons 5 min. bakken.
Intussen puree maken volgens gebruiksaanwijzing.
Puree mengen met andijvie en helft van kaas en overscheppen in ovenschaal.
Champignons pittig op smaak brengen met zout en peper.
Champignons over stamppot verdelen en bestrooien met rest van kaas.
Schotel onder grill in ca. 3 min. gratineren.
Voedingswaarden
Calories:
375
kcal
|
koolhydraten:
41
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ovenschotel
/
Stamppot
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch