Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase linzencurry
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
basmatirijst
▢
3
uien
▢
1
rode paprika
▢
1
groene paprika
▢
1
gele paprika
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloem olie
▢
2
blikken gekookte linzen
a 400 gr. Bonduelle
▢
1
pot
patak's tikka masala indiase currysaus
400 ml.
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Uien pellen en snipperen.
Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan ui in olie fruiten.
Paprika's 2 min. meebakken.
Linzen laten uitlekken.
Linzen en tikka masalasaus door groenten roeren en 10 min. zachtjes laten sudderen.
Met rijst serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; Komkommersalade.
Voedingswaarden
Calories:
675
kcal
|
koolhydraten:
94
g
|
Protein:
16
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch