Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken paksoi met paprika
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
paksoi
ligt aan de grote van de struik
▢
1
gele of rode paprika
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout en peper naar smaak
▢
2
tl
kerriepoeder
Instructies
Snijd de voet van de paksoi, was de bladeren en snijd ze in smalle repen.
Verwijder de zaadjes uit de paprika en snijd deze dan in reepjes
Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten in ca. 5 a 7 minuten beetgaar.
Breng de groenten op smaak met zout, peper en het kerriepoeder.
Naar keuze 1-2 teentjes knofllook.
Serveer er rijst bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatie:
Niet vegetarisch met vlees/kip. Kan ook met diverse pasta's geserveerd worden.
U kunt paksoi ook vervangen door broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch