Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zomerse Pastasalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
gekleurde farfalle
of penne
▢
1
groene paprika
fijngesneden
▢
1
rode paprika
fijngesneden
▢
1
blikje
tonijn
▢
1
blikje
mais
uitgelekt
▢
4
lente-uitjes
fijngesneden
▢
3
eetlepel(s)
mayonaise
▢
een scheutje balsamico-azijn
▢
peper uit de molen
▢
verse
basilicum ter garnering
Instructies
Kook de pasta in licht gezouten water volgens de verpakking beetgaar.
Spoel af onder koud water en laat uitlekken en afkoelen.
Laat de tonijn uitdruipen, prak met een vork en meng met de mayonaise.
Breng op smaak met peper en een scheut balsamico-azijn.
Meng er de afgekoelde pasta door.
Voeg de paprika, lente-uitjes en mais toe en werk af met enkele verse, gescheurde basilicumblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Overschotjes zijn lekker om de volgende middag mee te nemen naar school of werk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Salade
/
Vis