Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase lamsschotel
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
theelepel
komijnzaadjes
gekneusd
▢
¼
theelepel
korianderzaadjes
gekneusd
▢
400
gram
lamsbout
in stukken
▢
1½
eetlepels
kerriepoeder
▢
1
courgette
in stukken
▢
1
rode paprika
in stukken
▢
zout
▢
peper
Instructies
Verhit de olie en bak de ui hierin 5 minuten.
Roer de komijn en de koriander erdoor en bak ze 3 minuten mee.
Voeg het vlees toe en bak het in 5 minuten rondom bruin.
Strooi er het kerriepoeder over en bak het onder omscheppen 2 minuten mee.
Schenk er 5 eetlepel water bij en laat het vlees afgedekt 30 minuten sudderen.
Roer de courgette en de paprika erdoor en laat het gerecht nogmaals 30 minuten stoven.
Breng het gerecht voor het serveren op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
Land van herkomst
India