Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkool met brie en ham
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kruimig kokende aardappelen
geschild en gehalveerd
▢
700
g
boerenkool
panklaar gesneden
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
25
g
boter
▢
150
ml
melk
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
versgemalen nootmuskaat
▢
200
g
rauwe ham
in reepjes
▢
250
g
brie
in smalle reepjes
Instructies
Kook de aardappelen met de boerenkool in water met zout in ca 20 minuten gaar.
Giet af en stamp ze fijn met boter, melk, azijn, peper, zout en nootmuskaat.
Schep de hamreepjes en brie voorzichtig door het gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Varkensvlees