Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommer-aardappelsalade met zeebanket
Boodschappen 6-2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
aardappels
vastkokers
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
10
cm
komkommer
▢
2
eieren
▢
1
blik
tonijn
op water
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
1
eetlepel
fijngeknipte bieslook
▢
4
Ansjovis filets
uit blik
▢
4
zure haring
Instructies
Kook de aardappels in de schil gaar.
Laat ze iets afkoelen en pel ze.
Snijd de aardappels in blokjes en besprenkel ze met citroensap.
Snijd de ongeschilde komkommer in blokjes.
Kook de eieren 8 minuten.
Pel ze en snijd ze in de lengte doormidden.
Haal de tonijn uit blik en laat uitlekken.
Maak de tonijn los met een vork.
Schep de aardappel- en komkommerblokjes door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep in het midden van elk bord deze aardappelsalade.
Strooi er kappertjes op.
Leg de verschillende soorten vis om de salade heen: de halve haring en de tonijn die wordt bestrooid met bieslook.
Leg op de halve eieren een ansjovisfilet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
Land van herkomst
België