Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidige yoghurtdipsaus met groenten
Boodschappen 6-2006
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
l
dikke yoghurt
▢
125
ml
zure room
▢
5
eetlepel(s)
tuinkruiden
fijngehakte verse peterselie, bieslook, tijm, salie, etc
▢
1
theelepel
zout
▢
1
eetlepel(s)
Dijon mosterd
▢
300
g
groenten
kleingesneden: bloemkoolroosjes reepjes paprika, stukjes bospeen, gekookte krielaardappeltjes)
Instructies
Roer in een kom de yoghurt, zure room, kruiden, zout en mosterd door elkaar.
Leg de groenten in verschillende kommen.
De gesneden groenten worden in de dipsaus gedoopt.
Notities / Tips / Wijnadvies
in deze dipsaus kunnen ook chips, stukjes taco etc worden gedoopt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koude Hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch