Fruit in je uitneembare pan (of een andere en gooi later over in de slowcooker) in de sesamolie de ui en de knoflook even aan.
Doe alle ingrediënten, behalve de kipfilet erbij, roerbak een paar minuutjes en laat 5 minuutjes laag pruttelen.
Zet de pan terug in de houder en leg de kipfilet erin. Draai de kipfilet even rond in de marinade.
Zet de slowcooker 3 uur op low.
Haal na 3 uur de kip uit de pan en pluis met 2 vorken uit elkaar, doe terug in de pan, meng weer even goed met de marinade en laat nog uurtje op warmhoud stand staan .
Eet smakelijk!
**Lekker op een broodje of met patatjes en groente naar keus.
Wil je het gerecht pittiger, voeg dan sambal toe, hou je niet zo van pittig, halveer dan de sambal en/of de mosterd of laat de mosterd helemaal weg. Een milde mosterd gebruiken i.p.v. Dijon scheelt ook.