Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spitskoolcurry met worst
Boodschappen 1-2007
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
uien
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
½
eetlepel(s)
kerriepoeder
▢
600
g
spitskool
geschaafd of in smalle reepjes
▢
450
g
aardappelschijfjes
voorgekookt
▢
1
rookworst
250 g, in plakjes
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
200
ml
kokosmelk
blikje of santen
▢
2
eetlepel(s)
gehakte koriander
vers of diepvries of 1 theelepel gedroogd
Instructies
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook.
Schep de kerrie erdoor en bak nog 2 minuten.
Voeg de kool en aardappelschijfjes toe en roerbak 3 minuten.
Schep de rookworst, peper en zout naar smaak en de kokosmelk erdoor en stoof zachtjes 8-10 minuten tot de spitskool beetgaar en aardappels gaar zijn.
Serveer het gerecht bestrooid met koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met pitabrood of Turks brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
/
Varkensvlees