Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Breekbrood met olijfmayo en pesto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
breekbrood
▢
pesto
olijfmayonaise
▢
20
zwarte olijven zonder pit
▢
150
ml
mayonaise
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
peper
Instructies
Pureer de olijven met de puree van de mayonaise en citroensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Pureer de basilicum, pijnboompitten en knoflook.
Voeg tijdens het pureren de olijfolie toe en roer er de kaas door.
Breg eventueel op smaak met zout en peper.
Serveer het breekbrood samen met de mayonaise en pesto apart in kommetjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Lunch