Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidige mihoen met garnalen en paksoi
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
rauwe gepelde grote garnalen
▢
1
pakje
Conimex Mix voor Mihoen Speciaal
▢
Conimex Wok Olie
▢
1
zak
Conimex Mihoen
▢
1
grote
paksoi
Instructies
Meng de garnalen met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd de paksoi in reepjes.
Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de garnalen 2 minuten.
Voeg de paksoi toe en wok ca. 2 minuten mee.
Voeg de gewelde groente-kruidenmix toe.
Voeg de mihoen toe en warm het geheel goed door.
Schep de kruidige mihoen in 4 diepe borden of kommen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer er Conimex Kroepoek Cassave bij voor een lekker knappertje en zet frisse Sambal Tjampoer op tafel voor degenen die van pittig houden.
Variatietip:
Bak met de paksoi de fijngeraspte schil van een citroen mee. Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Oosters