Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
rijst
▢
400
g
roodbaarsfilet
bijv.
▢
Conimex Wok Olie
▢
1
bakje
Conimex Kruidenpasta voor Rode Curry
▢
1
pakje
Conimex Romige Kokosmelk
▢
500
g
Thaise roerbakgroenten
▢
Conimex Sojasaus
▢
4
eetlepel(s)
koriander
fijngehakte
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de visfilet in mooie blokjes.
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig 1 minuut.
Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
Verhit een andere wok of grote hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 3 minuten.
Breng op smaak met een scheutje sojasaus.
Meng de warme rijst met de koriander.
Verdeel de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de knapperige groenten ernaast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Cassave.
Variatietip:
Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Rijst
/
Vis
Land van herkomst
Thailand