Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Satésaus met komkommer en taugé
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
kleine
komkommer
▢
2
eetlepels
gezouten pinda's
▢
1
pakje
satésaus
á 2 zakjes elk voor 0,150 liter, Knorr
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
50
gram
taugé
Instructies
Verwarm een platte schaal voor.
Was de komkommer en snijd hem in dunne reepjes.
Hak de pinda's grof.
Maak met beide zakjes sauspoeder en 2 1/2 dl water satésaus volgens de gebruiksaanwijzing en roer er de sambal door.
Schenk de saus op de warme schaal, rangschik de komkommer en de taugé erop en strooi er de Pinda's over.
Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus